Rólunk

AKIK SEGÍTSÉGEDRE LESZNEK 

Szakértő csapatunk

Farkas Dániel

Farkas Dániel

Masszőr

Farkas Dániel vagyok, masszőr. Masszázs tanulmányaimat hivatalosan a Focus Oktatási Kft.-nél és a Nemzetközi Masszázs Akadémián végeztem. Ezeket követően, először mellék-, majd főállásban saját szalont nyitottam Újlipótvárosban. Emellett, egy évvel később csatlakoztam egy óbudai gerincklinika csapatához,

2021. októberétől pedig szeretettel várlak a legújabb helyszínen: szintén Óbudán, a Body Space Szalonban.

Hartvich-Bilik Zsuzsanna

A Body Space Óbuda alapítója

Hartvich-Bilik Zsuzsanna vagyok a Body Space Óbuda alapítója. 2001-ben végeztem az ELTE B.G. Gyógypedagógiai T.K. Főiskola tanár és terapeuta szakán, kiváló eredménnyel. 

Munkám legnagyobb részében szenzoros integrációs- (mozgáskoordinációs és egyensúlyérzék fejlesztő), kognitív -, és labdaterápiákat tartottam ép, vagy sérült, felnőtt/gyermek pácienseimnek.

KOVÁCS ALEXANDRA

Üzletvezető

Munkaügyi és hr-es szakemberként mindennapjaim részévé vált az emberekkel való kommunikáció. Az edzések és kezelések ideje alatt sokszor tapasztalom a vendégeinken, hogy jól esik nekik beszélgetni egy „kívülállóval” az életükben előforduló szituációkról, történésekről, problémákról. 

Fontosnak tartom, hogy az itt töltött idejük után pozitív és maradandó élményekkel távozhassanak tőlünk, hogy mindig örömmel térjenek vissza a következő alkalommal.

BODY SPACE ÓBUDA

Belső motivációnk

A sport lehet hobbi, de számunkra életforma és hitvallás. A sport és a mozgáskultúra iránti elköteleződésünket elégedett Vendégeink tudják leginkább igazolni közösen elért eredményeinkkel.

Hiszünk abban, hogy a sport segítségével megtapasztalt sikerélmények és a praxisunk során szerzett tapasztalatok hozzájárulnak ahhoz, hogy szaktudásunkat közvetlenül, személyre szabottan tudjuk kamatoztatni minden alkalommal, mikor egy új kihívással találkozunk.

Kemény elhatározás és kitartás kell ahhoz, hogy a startvonalra álljunk és ahhoz is, hogy minden nap meghaladjunk önmagunkat. Elkötelezettség pedig ahhoz kell, hogy képesek legyünk átlépni a célvonalat és újabb, magasabb célkitűzéseket állítsunk magunk elé. Ezek a kihívások és élmények határoznak meg minket a Body Space Óbuda Csapatát.

AZ EGÉSZSÉG VÉDELMÉBEN

Missziónk

Rengeteg emberrel találkozunk, akik sok évnyi sikertlen próbálkozás után  fordulnak hozzánk, hogy végre elérjék a hőn áhított célkitűzésüket.

Célunk, hogy segítsünk az embereknek átformálni a testüket, hogy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élhessenek.

 

Alakformálás

Rehabilitáció

Erősítés

Egészségmegőrzés

AHOL MEGTALÁLSZ MINKET

A szalonunk

Ha van célkitűzésed, akkor Mi hozzáigazítjuk azt a kezelés és edzésformát, amellyel leghatékonyabban elérheted azt! Mindenben segítségedre leszünk, de az elhatározást Neked kell meghoznod! Garanciát vállalunk minden kezelésünk és kombinált edzésprogramunk sikerességére.

VÉLEMÉNYEK

Vendégeink mondták

Örülünk, hogy végre megtaláltuk azt a helyet, ahol a családunk minden tagja edzhet, kikapcsolódhat és feltöltődhet egy időben! A Body Space Óbuda csapatától minden alkalommal kiemelt figyelmet kapunk, valóban hasznos és személyre szabott tanácsokkal látnak el minket az edzéseink előtt, közben és azokat követően is. Míg a feleségem fél óra alatt 800 kcal éget el a Vacu Therm gépen, addig én egy személyre szabott TRX edzésen vehetek részt és míg a párom a Body Roll gépen dolgozik, addig a 3 hónapos kis fiunkkal a sószobában pihenhetünk és játszhatunk. Bátran ajánljuk mindazoknak akiknek fontos, hogy teljes körű szolgáltatást kapjanak és az edzéssel töltött időt a leghatékonyabb módon szeretnék tölteni! Tiszta szívvel ajánljuk mindenkinek, akik minden igényt kielégítő környezetben szeretnének foglalkozni az egészségük megőrzésével legyen szó akár szoláriumról, kozmetikai szolgáltatásokról, testkezelésekről vagy masszázsról! Köszönet minden elégetett kalóriáért és a rengeteg hasznos tanácsért!

Hadarits Péter

Szuper hely, szuper emberek, nem tudok elég hálás lenni. Évek óta sikertelenül próbálkoztam, de végre megtaláltam a Body Spacet és átalakultam. Köszönöm, nagyon hálás vagyok Nektek! Szuper hely, szuper emberek, nem tudok elég hálás lenni. Évek óta sikertelenül próbálkoztam, de végre megtaláltam a Body Spacet és átalakultam. Köszönöm, nagyon hálás vagyok Nektek!

Petra

Szuper hely, szuper emberek, nem tudok elég hálás lenni. Évek óta sikertelenül próbálkoztam, de végre megtaláltam a Body Spacet és átalakultam. Köszönöm, nagyon hálás vagyok Nektek! Szuper hely, szuper emberek, nem tudok elég hálás lenni. Évek óta sikertelenül próbálkoztam, de végre megtaláltam a Body Spacet és átalakultam. 

Veronika