Farkas Dániel

„Tégy jót a testeddel, hogy a lelked szívesen lakjon benne!”
(Avilai Szent Teréz)

Farkas Dániel vagyok, masszőr.

Masszázs tanulmányaimat hivatalosan a Focus Oktatási Kft.-nél és a Nemzetközi Masszázs Akadémián végeztem. Ezeket követően, először mellék-, majd főállásban saját szalont nyitottam Újlipótvárosban. Emellett, egy évvel később csatlakoztam egy óbudai gerincklinika csapatához, 2021. októberétől pedig szeretettel várlak a legújabb helyszínen: szintén Óbudán, a Body Space Szalonban.

 

Előzőleg sok éven át közgazdászként dolgoztam. Egykori irodakukacként, több évtizedes sportmúlttal, tenisz, fallabda, jégkorong, labdarúgás során szerzett sérülésekkel, értem és átérzem, milyen problémával érkezel hozzám. Hozott anyagból dolgozom, így a végeredmény mindig kettőnk közös sikere… 😉

Ars poetica:

Nem hiszem, hogy a masszőrnek a vendégen kell kipróbálni, milyen erős…

Folyamatosan bővülő tudással, tapasztalattal igyekszem komplex szolgáltatást nyújtani vendégeimnek. Nem „csak”sztenderd, betanult masszázst kínálni, hanem személyre szabott kezelést, megoldást a problémára. Beleértve a megelőzésről, helyes tartásról, táplálkozásról, hidratálásról, sportolásról, gyógytornáról szóló javaslatokat is.

Egészséget nem vehetsz, de masszázst igen.

A rohanó/otthon ülő, stresszes életmód legjobb ellenszere kiszakadni a mókuskerékből, egy pihentető, feszültségoldó, méregtelenítő, immunizáló, általános egészségi állapotot javító, „anti-korona” masszázzsal! Napi gondok, izomfájdalmak, home office-tól beállt hát, elaludt nyak, fejfájás, mozgáshiánytól, vezetéstől sajgó derék? Mind-mind megér(demel) egy nyugodt, kellemes, igényes környezetben töltött minőségi órát. Ellazul a feszes izomzat, oldódnak a csomók, csillapul a fájdalom, javul a testtarás, a keringés és az agy vérellátása, gyorsul az anyagcsere és a salakanyagok eltávolítása, az elhalt hámsejtek eltávolításával és a masszázsolaj/krém által hidratálva megfiatalodik & rugalmasabbá válik a bőr, összességében nő a szervezet védekező képessége.

A masszázs – amellett, hogy jól esik – immunizál, roborál, vitalizál, energizál, feltölt, kikapcsol, oldja a stresszt és ellenállóbbá tesz a fertőzések ellen – ez is egy aktuális szempont.

Masszázs típusok:

  • Hátmasszázs: tartáshibák, keringés, ízületi & izomfájdalmak, gerincproblémák javítására
  • Teljes test masszázs: minimum 90 perc, a teljes ellazulás, relaxáció érdekében
  • Részmasszázsok: rövidebb ideig tartó kar-, láb-, derék-, arc-, talpmasszázs + ezek kombinációi
  • Speciális masszázsok: sportsérülések, ülőmunka, zenélésből fakadó rossz tartás, rossz mozdulat, becsípődés, fájdalom, feszültség, narancsbőr, végtag vizesedés, egyéb problémák (pl. az úgynevezett „piriformis szindróma”) esetén
  • Edzés utáni masszázs: csak mert megérdemled… 😉