Rólunk

Szalonunkban olyan modern gépekkel, eljárásokkal találkozhatsz, melyeket egymásra építve, egymás hatását erősítve alkalmazunk azért, hogy téged a legjobb formádba hozzunk.

Nem fogunk ámítani, az eredményességhez kellesz te is, az elszántságod, az akaratod, és főleg a kitartásod…
Amit garantálni tudunk,-attól függetlenül mit és mennyit mozogtál az utóbbi időben-, hogy bírni és élvezni fogod a kezeléseket!!!

 

Ha fogyni szeretnél, de nehezedre esik mindenfajta mozgás, mindenképpen ki kell próbálnod a VACU THERM-et!

30 percet sétálnod kell csak a gépben, miközben az infravörös sugárzás a bőrödön áthatolva a szöveteidben felgyorsítja az anyagcserét, fokozva ezzel a zsírégetést, és nem mellesleg gyulladáscsökkentő hatása van!

A “futógépben” lévő vákuum, melyet erőteljes szívóhatásként érzékelsz, szintén az anyagcserédre lesz gyorsító hatással, kiváltképp a problémás helyeken (has,popsi,lábak).
A séta közben számíts rá, hogy jól megizzadsz, ezért arra kérünk, edzőcipőt és edzőruhát (pamutot!!) hozz magaddal!

 

“Séta” után mindenképpen ajánljuk a BODY ROLL-t, vagy a HULLÁMMASSZÁZS kezelést, ami a mozgás után felhalmozott nyirokfolyadék (pl.: foly. zsír) elszállítását segíti, és szembeszáll a makacs narancsbőrrel is!

Ha “kifogytál” a bőrödböl, vagy a kor és a terhességek nem kímélték bizonyos testrészeidet:
KAVITÁCIÓS-,RÁDIÓFREKVENCIÁS-,LIPOLÉZERES (20,30,40 perces) testkezelésekkel
tudunk javítani a kissé megereszkedésnek indult, renyhe, zsírpárnákkal kibélelt bőröd állapotán…

A teljesség igényével ajánljuk minden korosztálynak és nemnek a TRX-et: -ha az is számít neked, hogy a felsőtested is feszes legyen, mert minden izmot átmozgat, -törzsizomerősítő (derékfájósoknak!), -sportolóknak erő-állóképesség fokozására, -sport v. egyéb sérülések utáni rehabilitációra is kiválóan alkalmas.

 

Itt hozzáértő, jó kezekben leszel, mert szakképzett és sportolói múlttal rendelkező szakember koordinálja átalakulásodat, és igény szerint tart neked egyéni órákat.

 

Megtalálod nálunk az igen közkedvelt OTO FLABÉLOS-t is, mellyel önállóan is remekül boldogulsz.

Levezetésképpena legújabb és legjobb csokicsöves álló/fekvö SZOLÁRIUMUNKBAN kényeztetheted magad!

Várunk szeretettel!!

Image module