• Ha fogyni szeretnél, ha zavar a narancsbőr, de már régen mozogtál, és nehezedre esik mindenfajta sport,
  • Ha az időd kevés magadra, de már nem tetszik a tükörképed,
  • Ha már mindent megtettél, mégsem tudsz veszíteni a súlyodból,
  • Esetleg pajzsmirigy alulműködésben szenvedsz…..?,
  • akkor próbáld ki mindenképpen a Vacu Thermet!
  • Ez a gép az ergometriai bicikli és futópad kombinációja, vákuum kezeléssel, és infravörös sugárzással.
  • 30 vagy 60 perc SÉTA közben a tested alsó része intenzív kezelésben részesül, az infravörös sugárzás a bőrödön áthatolva, a szöveteidben felgyorsítja az anyagcserét!
Image module

TUDTAD?

”…az infravörös sugárzás egy olyan elektromágneses sugárzás, melynek nagyobb a hullámhossza, mint a látható fénynek, ezért mi csak hősugárzásként érzékeljük, DE jótékony hatása nem csak ebben rejlik, a molekulákat saját energiájával gerjeszti, általa az emberi szövetekben magasabb energiaszint alakul ki, ami pedig nagyon kedvező fiziológiás változásokkal jár. A vérellátottság javul, az enzimtermelés fokozódik, amely az anyagcsere-aktivitást növeli, a zsírraktárak mobilizálódnak, és a véráramba kerülnek.

A fibroblasztokban (kötőszöveti sejtek közé tartozik) jelentősen megnő a ferritin-koncentráció, amely a bőr védekezőfunkciójában játszik fontos szerepet pl.:az oxidatív stresszel szemben,-és közben nem károsítja a DNS-t!!- gyulladáscsökkentő, fájdalom-csillapító hatása van, bizonyítottan gyorsabb sebgyógyulást eredményez.

Az infravörös sugárzásnak megalapozott hagyománya van a degeneratív reumás betegségek, csont- és izomrendszert érintő panaszok esetén, meghatározott krónikus gyulladásoknál.

Image module

A beépített vákuumot erőteljes szívóhatásként fogod érzékelni, ami szintén a problémás területeket célozza meg (has, fenék, lábak) és az anyagcsere gyorsításán túl a nehézségi fokozat is szabályozható általa (értelemszerűen ezzel a kalóriaégetést is növeljük).
Séta közben számíts rá, hogy jól megizzadsz, ezért arra kérünk, hozz magaddal edzőruhát (pamutot!!), és edzőcipőt!

A mozgás után a felhalmozódott nyirokfolyadék (pl.:zsír) elszállítására feltétlenül ajánljuk a BODY ROLL-t, vagy a HULLÁMMASSZÁZS kezelést!Nyiroködémás betegeknek, vagy akiknek “csak” kicsit dagad a kezük, vagy a lábuk, szinte kötelező…

Image module

A Vacu Therm jótékony hatásai

nyirokrendszer fokozása,

cellulit csökkentése,

zsírégetést fokozza 30%-kal,

sportsérülések és reumás panaszok enyhítése,

felsőlégúti betegségek enyhítése.

Használatát kizáró okok

terhesség,

lázas állapot,

rosszindulatú daganat,

gyulladt visszér,

epilepszia,

műtét után 6 hétig,

szülés után 3 hónapig nem ajánlott!