Testkezelések

Testkezeléseink előnye

N

Fájdalommentes, és hatékony kezelések túlsúly, narancsbőr és megereszkedett bőrtónus esetén!

N

Nincs gyógyulási idő, a további napi tevékenységet nem befolyásolják! 

ALAK- és ARCKEZELŐ RENDSZER

PowerShape 2

Napjaink leghatékonyabb alakformáló, cellulitkezelő és bőrfeszesítő rendszere, amely a vákuum erejét, a bi- és multipoláris rádiófrekvenciát, és a lipolézer technológiát ötvözi (max.680 Hgmm vákuumnyomás, 2 MHz-es rádiófrekvencia, 660 nm soft-lézer, 4 féle pulzáló mód).

A változtatható irányú motorikus görgős kezelőfej kellemes érzést nyújt a testkezelések során, miközben a vákuum szívóhatása fokozza a vér- és nyirokkeringést, mobilizálja a zsírdepókat (amelyek még rendszeres testmozgással és diétával is csak nehezen, vagy egyáltalán nem tűntethetőek el).

A nyirokmasszázs által nemcsak a lerakódott zsír, hanem a salakanyagok is távoznak a szervezetből, ezért a fokozott folyadékbevitel elengedhetetlen. 30 perc Hullámmasszázs kimondottan ajánlott a kezelés után!

Már egy kezelés után is javul a cellulit, a rádiófrekvencia hőenergiája hatására pedig a fibroblaszt sejtek több kollagént és elasztint termelnek, ezáltal javul a bőrfelszín, egyenletesebbé, feszesebbé válik.

A többféle kezelőfej típusától függően 5-15 mm mélységig felmelegíti a bőrszövetet akár a fenék-, a has-, a lábak/karok és a toka területén, stimulálva ezzel a zsírsejtek metabolizmusát, átjárhatóvá teszi membránszerkezetüket…

Egyéb jótékony hatása, hogy javítja a mikrokeringést, több oxigén kerül a sejtekbe.

A soft-lézer szintén a zsírsejtek membránjának áteresztő-képességét fokozza, a bőrt feszesíti, ránctalanít.

A gép egyaránt alkalmas tömör zsírszövet fellazítására, és laza, megnyúlt bőr- és kötőszövet állapotának javítására, így bátran ajánljuk idősebb korosztályú vendégeinknek is.

 

ARCKEZELÉS

 

Az említett hármas technológia alkalmas az arcbőr feszesítésére, ránctalanítására, a vákuummal a toka területén fokozhatjuk a nyirokkeringést, a kisméretű multipoláris rádiófrekvenciás, és termális kezelőfejjel fájdalommentes, és a bőrfelszín károsítása nélkül vagyunk képesek serkenteni a kollagén termelődést, mellyel megemeljük az arc kontúrjait, ezzel látványos és tartóst eredményt érhetünk el.

LOKÁLIS MEGOLDÁS

Kavitáció

A kavitáció egy speciális frekvencián kibocsátott mélyultrahang, amely szabályozott és ismétlődő mikrométerű vákuumbuborékokat hoz létre a sejt közötti térben, ami túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és membránjukon törést/repedést okozva felszabadítja őket (víz, trigliceridek, zsírsavak keletkeznek)

.Az így elfolyósított zsírt a nyirokrendszer elszállítja, melyet ha stimulálunk pl.: BODY ROLL-lal, HULLÁMMASSZÁZZSAL, ez gyorsabban megtörténik.

Kavitációval lokálisan kezeljük azokat a problémás testrészeket, melyekre sem a diéta, sem a testmozgás nem hatott kellően.

N

Alkalmazása: heti 2x, kezelések között 72h teljen el!

N

Kezelés után 3-4 liter folyadék elfogyasztása, és szénhidrátmentes diéta javasolt!

BŐRFESZESÍTŐ KEZELÉS

Lipolézer

A lipolézer hatásmechanizmusát tekintve a kavitációra hasonlít, de a bőrfelszínhez közelebbi zsírpárnácskákat veszi célba, kiegészítve vörös lézerfénnyel, ami a kollagénmátrixot “hozza helyre”, regenerálja a kötőszövetet, és feszesíti a bőrt.

N

Alkalmazása: heti 2-3x

N

Kezelés után 3-4 liter folyadék elfogyasztása, és szénhidrátmentes diéta javasolt!

MEGERESZKEDETT BŐRRE

Rádiófrekvencia

A rádiófrekvenciás kezelés során a test megereszkedett bőrét éri olyan hőhatás a kezelőfej által, ami a mélyebb rétegekbe hatolva “összezsugorítja”, tömörebbé teszi a kollagénrostokat, így az újonnan keletkező kollagénrostok ezekre a megfeszített rostokra csavarodnak majd rá, láthatóan kisimítva a bőrfelszínt.

Terhesség/fogyás után, idősődő test bőrének tónusfokozásra, striák/narancsbőr csökkentésére ajánljuk.

ÁRAK

Testkezeléseink költségei

30 perc PowerShape 2 TESTKEZELÉS

1 alkalom  –  12.500 Ft

1×30 perc PowerShape 2 testkezelés

10 alkalmas bérlet  –  120.000 Ft

10×30 perc PowerShape 2 testkezelés

PowerShape 2 arckezelés

Safe Laser arckezelés

1 alkalom  –  15.000 Ft

arcradír (gyémántfejes csiszológéppel) és minőségi hatóanyagok bejuttatása

30 perc

LIPOLÉZER

1 alkalom  –  7.000 Ft

1×30 perc Lipolézer

40 perc

RÁDIÓFREKVENCIA

1 alkalom  –  10.000 Ft

1×40 perc Rádiófrekvencia

40 perc

KAVITÁCIÓ

1 alkalom  –  10.000 Ft

1×40 perc Kavitáció