A parajdi só 84 féle nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaz, mesterséges adalékanyagoktól és mindenféle szennyeződéstől mentes.

Sószoba parajdi sóból

Szalonunk remek adottságait kihasználva, az alsó szinten létrehoztunk egy csodás kis sószobát, 800 kg parajdi sótömbökkel, Himalája sófallal (megvílágítva relaxációs hatása van), és a kicsiknek sóhomokozóval!
A parajdi sóról érdemes tudni néhány fontosabb dolgot:
Európa egyik legnagyobb sótartaléka, és a világ legegészségesebb/legjobb minőségű sója a parajdi sóbányákból a kiszáradt ősóceánok medréből származik, amely Erdélyben található.
84 féle nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaz, mesterséges adalékanyagoktól és mindenféle szennyeződéstől mentes, emberi fogyasztásra, és kozmetikai felhasználásra is kiváló. A szervezetbe jutva védi sejtjeinket, pótolja szükség esetén elektrolit-szükségletünket, gátolja az izomgörcsöket és a fejfájás kialakulását, szabályozza a vérnyomást és a vércukorszintet, méregtelenít…
Inhalációs terápiaként krónikus légúti megbetegedések, asztma, allergia, COPD, tüdőtágulat, dohányzás, arcüreggyulladás stb. esetén sikeresen alkalmazzák már évtizedek óta.

Kedves Anyukák!

Hozzátok el gyermekeiteket, míg sétáltok a Vacu Therm-ben, addig mi a sószobában játszunk gyerkőceitekkel!!!
/30 perc Vacu Therm használatakor +1000 Ft egy gyermek felügyelete a sószobában!/