Álló/ fekvő szolárium

A legújabb csokicsöves szolárium

A legjobb, ÚJ CSOKICSÖVEKKEL találkozhatsz nálunk (Chocolate Brown Nr. 1 TOP!), mélybarnító hatással minden bőrtípushoz.

Alig több, mint 1 perc felfűtési idővel (ugyanannyi pénzért még több barnulás), minimalizált teljesítmény csökkenés mellett (egyformán barnulsz 100 és 500 üzemóránál!) bőrkímélő és egészséges módon napoztathatod magad.

 

MIÉRT JÓ A SZOLÁRIUM?

Mondj igent a szoláriumra és nemet az influenzára!

Egy tanulmány azt mutatja, hogy a D-vitamin szint befolyásolhatja az influenzajárvány kialakulását.

A tél az influenza szezonja. Ennek az is az oka, hogy vírusok körülbelül 50%-os páratartalomnál szaporodnak a legjobban, így télen a fűtött szobákban a feltételek ehhez tökéletesek. Az influenza elleni védőoltások adnak némi védelmet, azonban norvég tudósok kimutatták, hogy sokkal fontosabb a D-vitamin megfelelő szintjének fenntartása a vérben.

Tanulmányuk azt mutatja, hogy az influenzajárványok során a fertőzések arányának és a halálozási eseteknek a növekedése a napozás csökkenésével, és az ennek következtében csökkent D-vitamin szintekkel párhuzamosan változik. Télen, amikor a napfény túl gyenge a D-vitamin szintézishez, ezek az arányok akár 20-600-szor nagyobbra nőhetnek.

Ez az a helyzet, amikor a szolárium mérsékelt használata kiválóan működik megelőző intézkedésként. Egy norvég és egy dán tanulmány azt mutatta be, hogy a szoláriumok a bőrön keresztül pontosan ugyanúgy serkentik a D-vitamin termelését, mint a természetes napfény.

“Bizonyított tény, hogy a D-vitamin serkenti az immunrendszert. A mérsékelt napfürdőzés serkenti a D-vitamin termelődését. Különösen a téli hónapokban, amikor a nap túl gyenge a D-vitamin természetes úton való szintéziséhez, hasznos lehet egy szolárium felkeresése, hogy megvédjük magunkat az influenza vírusával szemben”, magyarázza Ad Brand, a Sunlight Research Forum (Napfény Kutatási Fórum, SRF) munkatársa.

ÁRAK

Az álló/fekvő szolárium ára

 CSOKI SZOLÁRIUM

álló/fekvő

1 perc  –  120 Ft

min. 5 perc esetén

60 perces bérlet  –  6.000 Ft

min. 5 perc / alkalom