Kovács Alexandra

Munkaügyi és hr-es szakemberként mindennapjaim részévé vált az emberekkel való kommunikáció. Az edzések és kezelések ideje alatt sokszor tapasztalom a vendégeinken, hogy jól esik nekik beszélgetni egy „kívülállóval” az életükben előforduló szituációkról, történésekről, problémákról. Fontosnak tartom, hogy az itt töltött idejük után pozitív és maradandó élményekkel távozhassanak tőlünk, hogy mindig örömmel térjenek vissza a következő alkalommal.

2018-ban vendégként érkeztem a szalonba, hosszas ülőmunka után itt ismerkedtem meg a sportolás és az edzések szépségeivel, előnyeivel és vált az életem szerves részévé. Első pillanattól kezdve magába szippantott a családias környezet és a jó hangulatú edzések Itt „ragadtam” és azóta is segítem a vendégeket a munkámmal. Élvezem, hogy mindig új embereket ismerhetek meg, hogy segíthetem őket és láthatom, hogy kitartásukkal hogyan érik el a kitűzött céljaikat. Szeretem, hogy a törzsvendégeinkkel olyan baráti hangulat és szokások (pl. közös kávézások) tudnak kialakulni, hogy a mindennapok gondjait elfelejtve, mindenki vidám hangulatban tudja befejezni az edzéseket, így a mi munkaidőnk és napunk is szebben telik el.

Hiszem, hogy a megfelelő helyet és csapatot megtalálva, mindenki életének a részévé tud válni a mozgás szeretete.  A jövőben mindenképpen szeretnék a sport és edzés témakörében is továbbfejlődni. Fontosnak tartom, hogy mindig képezzük magunkat, jelenleg második szakomat végzem, mint munkajogi szaktanácsadó. A továbbiakban céljaim között szerepel a coach képesítés megszerzése is, hogy a jövőben a választott szakmám kihívásait minél több szemszögből tudjam megvilágítani és megoldani, így hatékonyabban segítve majd ügyfeleim életét. A későbbiekben a két választott szakmát kombinálva szeretnék kialakítani egy olyan életpályát, melyben segíthetek változni az embereknek és támogatni őket problémáik megoldásában és kitűzött céljaik elérésében.