Fájdalommentes, és hatékony kezelések túlsúly, narancsbőr és megereszkedett bőrtónus esetén,
nincs gyógyulási idő, a további napi tevékenységet nem befolyásolja.

Image module
Image module
Image module

Kavitáció

egy speciális frekvencián kibocsátott mélyultrahang, amely szabályozott és ismétlődő mikrométerű vákuumbuborékokat hoz létre a sejt közötti térben, ami túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és membránjukon törést/repedést okozva felszabadítja őket (víz, trigliceridek, zsírsavak keletkeznek).Az így elfolyósított zsírt a nyirokrendszer elszállítja, melyet ha stimulálunk pl.: BODY ROLL-lal, HULLÁMMASSZÁZZSAL, ez gyorsabban megtörténik.

Kavitációval lokálisan kezeljük azokat a problémás testrészeket, melyekre sem a diéta, sem a testmozgás nem hatott kellően.

Alkalmazása

heti 2-szer, kezelések között 72 óra teljen el!

A lipolézer

hatásmechanizmusát tekintve a kavitációra hasonlít, de a bőrfelszínhez közelebbi zsírpárnácskákat veszi célba, kiegészítve vörös lézerfénnyel, ami a kollagénmátrixot “hozza helyre”, regenerálja a kötőszövetet, és feszesíti a bőrt.

Alkalmazása

heti 2-3-szor
  • Mindkét kezelés után 3-4 liter folyadék elfogyasztása, és szénhidrátmentes diéta javasolt!

Rádiófrekvenciás

kezelés során a test megereszkedett bőrét éri olyan hőhatás a kezelőfej által, ami a mélyebb rétegekbe hatolva “összezsugorítja”, tömörebbé teszi a kollagénrostokat, így az újonnan keletkező kollagénrostok ezekre a megfeszített rostokra csavarodnak majd rá, láthatóan kisimítva a bőrfelszínt.

Terhesség/fogyás után, idősődő test bőrének tónusfokozásra, striák/narancsbőr csökkentésére ajánljuk.