OTO FLABéLOS

TUDJ MEG TÖBBET

Mi is az az OTO FLABéLOS?

Testvibrációs edzőgép, amely komplex megoldást nyújt túlsúlyra, narancsbőrre, csontritkulásra, ízületi fájdalomra, alakformálásra, (sport utáni izomlazításra).

10 perc alatt az izomösszehúzódások száma megegyezik egy 40-50 perces edzés alatt történő izommunkáéval. Mindez akaratlanul jön létre, mert a készülék a szervezet automatikus helyzetérzékelő, egyensúlymegtartó reflexeit használja fel.

A gép használata kevésbé fárasztó pl.: mint a hagyományos súlyzós edzések, vagy a futás, nem terheli meg a szívet és az ízületeket sem.Idősebb korban, nagyobb túlsúly esetén, rossz kondícióban lévő klienseknél, ízületi problémákkal küzdőknek, túlterheltség és időhiány esetén ajánljuk elsősorban. 

Már első alkalom után is érezheted jótékony hatását, vér- és nyirokkeringésed, kiválasztási folyamataid felélénkülnek, a bőröd alatti kis kapillárisok megnyílnak, javul a mikrocirkuláció, ezért néhol viszkető érzést tapasztalhatsz.

Az ízületek vérkeringése szintén javul, fokozódik az ún. szinoviális folyadék termelődése, ami abban segít, hogy az ízületi felszínek könnyebben elcsússzanak egymáson (ha nem mozogsz rendszeresen, a kevés ízületi folyadék miatt az ízületi rés beszűkül, meszes felrakódások jönnek létre, és így az ízületi felszínek össze nem illővé válnak, ez kopáshoz vezet).

Hetente 4-5 alkalom és legalább 3 hónapos rendszeres alkalmazás szükséges ahhoz, hogy jelentősebb keringésjavulás jöjjön létre.

A FLABéLOS nem egy gyűjtőnév, hanem egy védett márkanév, nálunk az eredeti, leghatékonyabb géppel találkozol!

ELLENJAVALLATOK

A FLABéLOS nem ajánlott

s

daganatos megbetegedés

s

mélyvénás trombózis

s

ficam, törés

s

sérv, gerincsérv

s

szklerózis

s

műtétek után 3 hónapig

s

fém implantátumok, protézis

s

szívbetegség

s

terhesség

s

akut gyulladás

s

epilepszia

s

ismeretlen eredetű fájdalmak

ÁRAK

A kezelés költségei

30 perc

OTO FLABéLOS

1 alkalom  –  2.400 Ft

1×30 perc Flabélos

5 alkalom  –  11.500 Ft

5×30 perc Flabélos

10 alkalom  –  22.000 Ft

10×30 perc Flabélos