Gyógymasszázs

Táplálkozási tanácsadás

Bambuszvirág fogyasztó kúra

Snackdiet egy személyre szabható fogyókúrás rendszer. Káros összetevőktől mentes, prémium minőség, kedvező áron.

A bambuszvirág® módszer – fogyasztó, egészségmegőrző és fiatalító hatású. 

A súlyfeleslegnél éhezés és szenvedés nélkül olvadnak le a kilók, visszaáll a test egyensúlyi állapota. Fogyás közben kiemelt figyelmet kap a kötőszövet és bőr állapota, ennek köszönhetően nem ereszkedik meg, hanem feszesebb lesz. Ez a hatás az étrend-kiegészítő gyógynövények hatóanyagainak, a tradicionális kínai miaomei meridián masszázsnak és egy speciális kötőszövetet erősítő krémnek köszönhető.

A túlsúly nem betegség, viszont beteggé tehet.

A bambuszvirág® kúra célja nem csak a leadott kilók és centik mennyisége, legalább ilyen fontos a test működésének a javítása, a hízás okainak kiderítése, az elért súly megtartása és a kudarcok elkerülése.

KIKNEK AJÁNLJUK

A Bambuszvirág kúra lépései

A kúrát kétféleképpen végezhetjük – masszázzsal vagy csak termékekkel. Ha a SnackDiet kúrát a levédett Miaomei masszázzsal, mozgással, a termékekkel az étrendi tanácsokkal együtt végzed garantáltan fokozatosan egyenletesen és egészségesen fogysz.

A kezelés előtt egy személyes találkozás történik, ahol megbeszéljük, a SnackDiet kúra menetét és hatását. Ilyenkor lehetőség van minden kötelezettség nélkül kérdezni, megnézni a termékeket, ismerkedni a kúrában résztvevő anyagokkal és árakkal.

Az első időszakban, a Kínában honos tradicionális kezelési rendet követi a kúra, de hamar kiderül, hogy kinek milyen kezelés a legoptimálisabb. Óriási könnyebbség, hogy nem kell alkalmazkodnia teljesen a kúrához, hanem a kezeléseket személyre szabottan lehet
végezni!

ÁRAK

Masszázs és konzultációs árlista

N
Célzott stressszoldó masszázs 55 perc: 10.000Ft
N

Célzott stressszoldó masszázs 25 perc: 4.500Ft

N

Nyirokmasszázs: 15.000 Ft

N

Meridián masszázs 50 perc: 8.000Ft

N

Thai pálcikás talpmasszázs 55 perc: 10.000Ft

N

Táplálkozás konzultáció első alkalom: 16.000 Ft

N

Táplálkozás konzultáció további alkalmak: 10.000 Ft 

(amennyiben szükséges)